Haohai Metalis zalaže za smanjenje njenog utjecaja na okoliš. Naš cilj je osigurati da tvrtka objekata i operacije u skladu sa saveznim, državnim i lokalnim ekološkim standardima. Vjerujemo da odgovarajuće ravnoteže može i treba se postići između ekološke ciljeve i zdravlje ekonomije

Će trudimo da poboljšamo naš zaštite okoliša s vremenom i pokrenuti dodatne projekte i aktivnosti koje će dodatno smanjiti naš utjecaj na okoliš.

Naša predanost okolišu se proteže do naših kupaca, naše osoblje i zajednice u kojoj djelujemo.

Predani smo:

-Zadovoljavaju ili premašuju svim važećim zakonima, propisima i drugim zahtjevima koji se odnose na ekološke aspekte naše stranice, kao što su održava u naš registar od propisa i zakona.

-Nastojati osigurati da su sve naše aktivnosti provodi na način da sprječava onečišćenje okoliša.

-Budite stalno svjesni svih pitanja zaštite okoliša - posebno one koje imaju direktne relevantnosti za naše poslovanje.

-Komunicirati naša predanost okolišu i naporima naše osoblje, kupcima, dobavljačima i naše zajednice, neprestano poboljšavati tijekom vremena od strane nastoji mjeriti naš okoliš i postavljanje ciljeva za smanjenje tih utjecaja svake godine

-Djeluju odgovarajući otpad minimizaciju i materijalnih programima recikliranja smanjiti naš utjecaj na okoliš. Korištenje akreditiranih programa za kompenzaciju stakleničkih plinova emisija generirani od strane naših aktivnosti.

-Odaberite dobavljača koji su svjesni svoje ekološke odgovornosti, gdje god to izvedivo, preko nabavljanja politike.

-Stalno razvijati i Pregledajte naše ekološke prakse i pratiti njihov napredak tako da možemo poboljšati našu politiku.

Svi smo potjere i održavati je razvoj kontinuirani tehnologije za bolje ljudskog života; Kontinuirani okruženje izvrsnosti za stvaranje naivčina zemlju.