Titanium dioksid (TiO2) komadi i tableti isparivački materijali

Titanijum dioksid je hemijsko jedinjenje sa hemijskom formulom TiO2. Bela je po izgledu gustoća od 4,26 g / cc, tačka topljenja 1,830 ° C i pritisak pare od 10-4 Torr na 1300 ° C. Najveća komercijalna primena titanovog dioksida je kao beli pigment za boju zbog svoje svjetlosti i visokog indeksa refrakcije. To je takođe glavni sastojak u zaštiti od sunca zbog jedinstvene mogućnosti apsorpcije UV svetlosti. Isparava se pod vakumom primarno za reflektivne optičke prevlake i optičke filtere. Haohai Metal nudi kompletan paket titana oksidne pare za isparavanje po konkurentnim cijenama. Veličine i materijali po meri takođe mogu biti proizvedeni da zadovolje vaše zahteve.

Chat Sada

Detalji o proizvodu


Titanium dioksid (TiO 2 ) Peice isparavanje materijala


General


Titanijum dioksid je hemijsko jedinjenje sa hemijskom formulom TiO2. Bela je po izgledu gustina od 4,26 g / cc, tačka topljenja 1,830 ° C i pritisak pare od 10 -4 Torr na 1300 ° C. Najveća komercijalna primena titanovog dioksida je kao beli pigment za boju zbog svoje svjetlosti i visokog indeksa refrakcije. To je takođe glavni sastojak u zaštiti od sunca zbog jedinstvene mogućnosti apsorpcije UV svetlosti. Isparava se pod vakumom primarno za reflektivne optičke prevlake i optičke filtere.


Tip materijala Titan (IV) oksid Koeficijent termičkog proširenja -
Simbol TiO 2 Teoretska gustina (g / cc) 4.23
Atomska težina - Z Ratio 0.4
Atomski broj -
Metoda isparavanja E-Beam (sajamski), termalni
Boja Bijela-bež, sivo-crna Thermal Crucible / Boat Brod: W, Mo
Termička provodljivost 11,7 W / mK E-Beam Liner

Fabmate®, Tantalum

Grafit

Tačka topljenja (℃) 1830
Temp. (℃) @ Vapor Press. (Torr)

1300 ℃ @ 10 -4 Torr


Haohai Metal nudi kompletan paket titana oksidne pare za isparavanje po konkurentnim cijenama. Molimo pogledajte našu listu popisanih materijala ispod. Veličine i materijali po meri takođe mogu biti izrađeni da zadovolje vaše zahteve:

 

Za prilagođene materijale: Formular za ponudu materijala .

Za opšte upite: info@pvdtarget.com .

Pozovite nas: 0086-29-3358-2330


Materijal Veličina (u) Količina Čistoća (%) Cijena
Titanijum dioksid (TiO2) 3 - 6 mm komad
100g
99.9 POR
Titanijum dioksid (TiO2) 3 - 6 mm komad 250g 99.9 POR
Titanijum dioksid (TiO2) 3 - 6 mm komad 500g 99.9 POR
Titanijum dioksid (TiO2) 3 - 6 mm komad 750g 99.9 POR
Titanijum dioksid (TiO2) 3 - 6 mm komad 1000g 99.9 PORTitanijum je uobičajeni materijal koji se nalazi u nebrojenim proizvodima, uključujući satove, svrdla, laptopove i bicikle, samo da imenujemo nekoliko. U čistoj formi je sjajno i srebrno-belo po izgledu. Ima tačku topljenja od 1.660 ° C, gustinu od 4.5 g / cc i pritisak pare od 10 -4 Torr na 1.453 ° C. To je čvrsti materijal koji se lako može proizvoditi kada se toplota nanosi. Njegove jake, lagane karakteristike i izvrsna otpornost na koroziju čine ga idealnim za trupove okeana, avionske motore i dizajnerski nakit. Titan je biokompatibilan, tako da se može naći u hirurškim alatima i implantatima. Titanijum se generalno isparava u vakuumu u svrhu habanja i dekorativnih, poluprovodničkih i optičkih prevlaka.

Par:Titanium (Ti) materijali za isparavanje peleta Sljedeći:Zlatni (Au) materijali za isparavanje peleta

Upit