HIPIMS

- Dec 20, 2016 -

HIPIMS


Fizički pare taloženje prevlaka (PVD prevlake) su uglavnom pohranjena luk isparavanje ili magnetron rasprašenje.


Gusta, glatka prevlaka sa HIPIMS

Visoka moć impuls Magnetron Rasprašenje (HIPIMS) je dao treću dimenziju tehnologije PVD premazom. HIPIMS tehnologija pokazuje da je moguće kombinirati prednosti visoke ionizacije kao luk isparavanje sa prednostima rasprašenje magnetron. Rezultat je dobre adhezije i gusta, vrlo glatka prevlaka.

HIPIMS tehnologija je izuzetno pogodan za bakropis. Obzirom na visok vrh snagu do 8 MW, atomi kralješka s HIPIMS će ući u supstrat dati gusta, stupčasto sloj ljepila jaka znaka. Sloj sa HIPIMS je također moguća, ali je znatno niža od sadašnje tehnologije pršte taloženje stopa.


Trenutno, ova tehnika se koristi prvenstveno za (triboloških) otporan na trošenje obloge i nedavni rad je proširio ovu tehniku na području optičkih premaza.


Rezultira gusta i glatka PVD premazom, HIPIMS je dostupan na mnogim sustavima PVD premazom, Haohai Titan osigurati visoku kvalitetuMagnetron rasprašenje izvora na katoda uUMB mete i HiPIMS ciljeve u raznim materijalima pomoći našim klijentima da razviju svoje nove tehnologije i HiPIMS sustavi za više slojeve gusta, glatka.


Pošaljite nam te zahtjeve i crteže, željeli bismo djela zajedno s vama za dodavanje vrijednosti u svoje proizvode.


Par:TITANIUM MACHINING Sljedeći:ne