Velika površina stakla Coaing

Budući da je tehnologija vakuum premaz za pologIonska Optički tankih filmova na velikom području staklene podloge hda odeš kroz stalan rast za desetljeća, danas je komplicirano optoelectronic tanki film obložena, velika površina staklauz visoke performanse funkcije kao što su energetska efikasnost i izvanredan estetski Optički izgled, igrati još i važnijurOLE u našem životu.


Arhitektonsko staklo niske emisije (Low-E) je jedan od njih, premaz sprječava sunčevog zračenja od prolazi krozUh ispred stakla i isijavajuću toplinu od bijega zgrade odražava na stražnjoj strani stakla, doostvariti energetske učinkovitosti.


Arhitektonsko staklo (posebice Low-E) materijali su visoko transparentan i Neutralne boje, kombinacije Zatamnjena solarna i low-e solarne kontrole.

Ovaj dijagram pokazuje opća struktura Trostruki srebrni low-e premaz sa približne debljine svakog sloja, kao što je navedeno od strane raznih patenata.Automobilska stakla materijali su visoko transparentan i struju za stan ili savijena stakla, solarne kontrole, ogledala i otapanja slojeva.


Kao vodeći proizvođač za tanki film premaznih sredstava, Haohai Metal (Haohai Titan) razvija i pruža prskanje mete pokrivaju veće planarna i rotatable ciljeva za različite velike površine premaz aplikacije kao što su Low-E stakla, anti-reflektirajuća stakla i fotonaponski sustavi i ravna ploča prikazuje.

Haohai prskanje mete su precizni proizvedeni, procesi uključuju:

Vakuum luk Remelting

Lijevanje

Metalurgija praha

Vruće Isostatic Press (HIP)

Vruća plazma prskanje (HPS)

Hladna plazma prskanje (CPS)

Strojna obrada

Vezivanje

Haohai prskanje mete za velike površine stakla aplikacije uključuju:

Low-E staklo uključuju: Ag, Cr, Nb, laznu poštu, NiCr, Si, Ti, TiO2, ZnAl, ZnSn i ZnO/Al2O3.

Automobilska staklauključuju: Ag, Al, Cr, Cu, Si, Ti, ZnO/Al2O3 i ZnSn

Fotonaponske: Ag, Al, ITO, Mo, Ni/NiV i ZnO/Al2O3.

Ravna ploča Prikazuje uključuju Al, Al2O3, Cr, Cu, ITO, Mo, Nb, Ni, i SiO2.