Cilj vezivanje

Haohai Metal nudi elastomera vezivanja i metalik vezivanja usluga. Rendgen i ultrazvuk provjere dostupni su na zahtjev.

Chat Sada

Detalji o proizvodu


Cilj vezivanje


Rasprašenje mete jednostavno uvrtanjem da pršte katoda izvor unutar pršte polaganja sustava. Međutim, ovaj postupak mogu dokazati skupo zbog pucanja, savijanje ili druge štete na cilj u upotrebi uzrokovane Neadekvatnim hlađenje. Kad god je moguće, to je dobra praksa obveznica pršte meta za jak, kompatibilan brusnu ploču.


Cilj vezivanje je kritičan proces i točan izrade metoda zaposleni može varirati Ovisno o izboru prskanje ciljani materijal. Pravilno prešano prskanje meta će obično dati duži vijek trajanja od sobe vezivom meta, može omogućiti korištenje veći unos energije postići brže prskanje stope i omogućit će tankog filma procesnih parametara se stalno ponavljati.


Smicanja naprezanja koje se razvijaju između cilja i brusnu ploču, zbog grijanje tijekom rasprašenje, može biti uzrok vezivanje Neuspjeh kad podršku tanjur i rasprašenje materijali nemaju kompatibilne koeficijent toplinske ekspanzije. Ovisno o dimenzijske tolerancije dozvoljeno, obveznica debljine može se podesiti da bi nadoknadila tih stresova.


Haohai Metal nudi elastomera vezivanja i metalik vezivanja usluga. Rendgen i ultrazvuk provjere dostupni su na zahtjev.


Metalik

Metalik obveznice pružaju dobra Toplinska i električna vodljivost i se preporučuju za većinu prskanje aplikacija. Indij je preferirani način za vezivanje rasprašenje ciljeve zbog svoje visoke toplinske vodljivosti i visoke učinkovitosti u izvlačenje topline od mete. Indij je i podatnije nego alternativni vezivanja vojnika. Glavna ograničenja indij obveznica je temperaturi taljenja indij Lem. Indij je talište od 156.6° C i temperaturama iznad 150° C će uzrokovati obveznica rastopiti i uspjeti.


Elastomera

Većina materijala može biti indij prešano, ipak postoje neke iznimke. Elastomera je alternativa vezivanje metodu koja touts višu temperaturu sposobnost nad indij obveznice. Elastomera obveznice se preporučuju kada gosti su dosljedno topljenje indij obveznice. Lijepljenje elastomera je pogodan za nisko talište meta materijala, temperatura osjetljive spojeve i ciljeve koje su ili niske gustoće ili su posebno krhke.


Poredba vezivanja s indij i Elastomera:

Bond materijalIndijElastomera
Maksimalna radna temperatura150° C250° C
Toplinska vodljivost83 W/mK54 W/mK
Koeficijent Toplinskogbrojke 32.1 x 10-6K-12.2 x 10-4K-1
Električna otpornost (ohma-cm)8 x 10-60.0476
Bond pokrivenost> 95%> 98%
Bond debljina linije0.010"± 0,003"0.010"- 0,025"
Postavke Target Size1", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" Promjer1", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" Promjer
Ciljani materijalMetala ili keramikeMetala ili keramikeHaohai Metal osiguranja

Za poboljšanje toplinske vodljivosti pod velike snage ulaza, nudimo cilj vezivanje na prateći tanjurima koristeći indij, elastomera, Aluminij - i srebro osnovi metalne legure. Trajan cilj vezivanje zahtijeva niz pre i post funkcija obveznica kako bi se osiguralo prianjanje. Naša kvaliteta tehnike ljepljenja i proces karakterizira kako slijedi:

1. kako bi se uklonili šupljina na rubovima lemljenje obveznica koja se može smjestiti klima i formira virtualni vakuum curenja u sustavu prskanje.

2. kako bi se osiguralo termo integritet sučelja između sustava jučerašnja potreba okupljanja i površine metu.

3. zona pod kontrolom štednjak za preciznu kontrolu toplinske ekspanzije i solderability.

4. C-Scan sustava se koristi za otkrivanje materijalnih nedostataka, ispitati obveznice i precizno Mjeri debljina.

5. rendgenske radiografske kontrole za provjeru integriteta obveznica.Za više informacija o našim vezivanja usluga, slobodno nas nazovite ili Pošaljite E-mail na mreži.


Par:Metalni vezivanja usluga Sljedeći:ne

Upit